Event promotie

event promotie

Event promotie

Het organiseren van een zakelijk evenement is een tijdrovende aangelegenheid. Deze inspanning wilt u beloond zien worden door een denderend succes van uw event. U wilt niet alleen veel bezoekers, u wilt ook het juiste publiek aantrekken. Bedrijven voor wie uw evenement van toepassing is. Met telefonische event promotie is dat precies waar wij voor zorgen. Als B2B telemarketing bureau zorgen wij niet alleen voor een goede vulling van uw evenement, maar ook voor het aantrekken van uw doelgroep. Met uw organisatie en ons promotiewerk, halen we het maximaal haalbare uit uw event.

Uw doelgroep

Voordat wij van start gaan met event promotie, moet allereerst de doelgroep worden bepaald. Is het een bekende doelgroep, bestaande uit uw huidige klanten, of wilt u een geheel nieuw publiek aantrekken voor wie uw producten of diensten interessant zijn? Een bestand wordt vervolgens samengesteld met alle bedrijven en contactpersonen die u wilt benaderen. Dit bestand kunt u zelf opstellen, maar Binnen Verkoop Ondersteuning beschikt ook over de middelen om de gewenste database aan te leveren of de informatie van uw ‘oude’ bestand te controleren en aan te vullen.

Het promoten

Nadat de doelgroep is bepaald en het bestand is opgesteld, kan met het promoten van uw evenement worden begonnen. Dit is op verschillende manieren mogelijk. Aan de hand van uw doelgroepbestand kunt u ervoor kiezen om direct mailings te versturen. Wanneer de informatie van uw bestand up-to-date en compleet is, dan is de kans groot dat uw mailing de juiste persoon bereikt. De vraag is echter wat er vervolgens gebeurt. De contactpersoon kan zich inlezen en op de hoogte zijn van uw evenement, maar de belangrijkste stap is dat men zich ook aanmeldt.

Direct mailings nabellen

Het aanmelden wordt regelmatig uitgesteld en vervolgens (niet altijd bewust) afgesteld. Met event promotie kiezen wij voor de persoonlijke benadering en bellen wij uw mailings na. De telemarketing professionals informeren de juiste contactpersonen, enthousiasmeren ze en schrijven ze direct in. Hiermee zorgen wij dat eveneens die laatste horde wordt genomen en men enthousiast en goed geïnformeerd naar uw evenement toekomt.

Cold calling

Slaat u liever de stap van direct mailings over en wilt u direct telefonische event promotie inzetten? Dat is geen enkel probleem. De telemarketeers van Binnen Verkoop Ondersteuning zijn getraind in cold calling en kunnen uw boodschap op een heldere manier overbrengen. De doelgroep wordt op een positieve manier benaderd waardoor het belang van uw evenement ook bij hen gaat leven.

Meer bezoekers op uw evenementen?

Wilt u zekerheid van meer (geschikte) bezoekers op uw zakelijke evenementen of wilt u meer informatie over event promotie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak.