Klanten acquisitie

Telefonische klanten acquisitie is niet altijd eenvoudig. Hierbij belt u iemand die niet altijd interesse heeft in uw product of dienst. De manier waarop u zo een persoon benadert zal dus heel anders moeten zijn als iemand die al duidelijke interesse heeft. Koude klanten acquisitie is daarom iets dat niet voor iedereen is weggelegd. Ook veel accountmanagers zitten liever met iemand rond de tafel als dat zij aan koude acquisitie doen. Iemand die niet erg gemotiveerd is zal ook moeilijk weten te overtuigen. Ook is het erg duur om telefonische klanten acquisitie door uw manager te laten doen. Daarom kunt u koude acquisitie beter uitbesteden aan iemand met veel motivatie en ervaring. Bij Binnen Verkoop zijn onze experts hier erg geschikt voor.

Koude acquisitie uitbesteden?

Bij Binnen Verkoop zijn we gespecialiseerd in klanten acquisitie. Onze experts weten hoe ze iemand het beste telefonisch kunnen overtuigen. Wij zorgen ervoor dat de agenda van uw accountmanager weer vol komt te staan met afspraken. Zo kan uw accountmanager deze potentiële klanten vervolgens binnenslepen. Klanten acquisitie uitbesteden aan Binnen Verkoop is erg effectief. Daarnaast is deze optie veel goedkoper als koude klanten acquisitie laten doen door uw accountmanager. Wij nemen het werk van uw accountmanager dus niet uit handen, maar zorgen ervoor dat deze zijn werk efficiënt kan uitvoeren.

Waarom is telefonische verkoop zo belangrijk?

U zou misschien denken dat telefonische verkoop onnodig begint te worden nu de meeste marketing via het internet gaat. Niets is echter minder waar. Vrijwel iedereen heeft een website, het wordt steeds moeilijker om u te onderscheiden van concurrentie. Potentiële klanten zullen zich overweldigd voelen door zoveel keuze. Het helpt dan enorm als u potentiële klanten op een persoonlijke manier benadert. Door telefonisch contact met klanten op te nemen kan u specifieke vragen beantwoorden. Een persoonlijkere aanpak zorgt ervoor dat klanten eerder geneigd zijn om uw bedrijf te kiezen. Bij Binnen Verkoop zijn we daarom ook van mening dat telefonische verkoop steeds belangrijker wordt.

Bij Binnen Verkoop benaderen we bedrijven waarvan wij denken dat dit daadwerkelijk potentiële klanten zouden kunnen zijn. Wij maken dus gerichte reclame waardoor veel bedrijven er voor open staan om ons verhaal aan te horen. Vervolgens weten wij precies hoe we als beste een commerciële afspraak voor u kunnen maken als iemand daadwerkelijk geïnteresseerd is. Het enigste dat uw bedrijf nog hoeft te doen is het overtuigen van deze potentiële klant. Binnen Verkoop maakt klanten werven een stuk gemakkelijker.

vacature telemarketeer

Klaar voor de start?