Over ons

Wie zijn wij?

Binnen Verkoop Ondersteuning is een B2B telemarketingbureau, dat naar initiatief van Cheryl Miskow en Barry van den Berg is opgericht. Met een schat aan commerciële kennis in huis, worden bedrijven sinds 2008 door ons geholpen in het behalen van hun groei- en winstdoelstellingen. U wordt voorzien van eerlijk advies en vakkundige ondersteuning, waarbij úw rendement als uitgangspunt van de strategie wordt gebruikt.

Onderscheidende teamstrategie

De inzet van Binnen Verkoop Ondersteuning wordt beloond door trouwe supporters in de vorm van onze klanten. Bij Binnen krijgt u het maximale rendement voor uw budget. De klanten van Binnen Verkoop Ondersteuning kenmerken onze inzet als:

  • professioneel
  • zeer flexibel
  • experts in hun vakgebied
  • creatieve denkers
Nieuwsgierig? Neem gerust contact op!
Binnen__0000s_0039_CED_8224

Deze coach weet niet alleen de toptalenten van Binnen elke keer weer te motiveren om geweldige prestaties neer te zetten, maar geeft met veel bezieling tevens clinics waarbij waardevolle kennis via praktijkoefeningen wordt overgebracht.

Barry van den Berg

Directeur
Binnen__0000s_0040_CED_8222

Arash is deze alles overziende spelverdeler die zijn talenten kan laten excelleren in alle disciplines en hen als team onverslaanbaar maakt. Als operationeel manager weet hij het telemarketingteam elk gesprek naar een kwalitatieve afspraak toe te leiden. Zijn missie is dan ook pas geslaagd wanneer al zijn klanten tevreden zijn.

Arash Mashadi

Supervisor
Binnen__0000s_0018_CED_8253

Met haar ‘bezem’ veegt zij moeiteloos alle oneffenheden weg om het team op maximale kracht te laten functioneren. Zij neemt alle taken op zich waar het management niet aan toekomt. Zo houdt zij de stress weg bij het team, waardoor iedereen naar volle capaciteit kan worden ingezet. De kans is groot dat u deze duizendpoot aan de telefoon krijgt, wanneer u contact met ons zoekt. Met haar altijd vriendelijke stem is zij u graag van dienst.

Puk van de Lagemaat

Finance