Telefonische verkooptrainingen

Telefonische verkooptrainingen van Binnen Verkoop Ondersteuning, meer succes met telefonische verkoop.

Telefonische verkooptraining

Het uitbesteden van uw (B2B) telemarketing aan een professioneel bedrijf zoals Binnen is een optie, maar wellicht gaat uw voorkeur ernaar uit om uw accountmanagers zelf commerciële afspraken te laten maken. Een andere mogelijkheid is dat u reeds over een eigen binnendienst beschikt, maar dat u de competenties van de telefonische verkopers naar een hoger niveau wilt tillen. Met onze telefonische verkooptrainingen halen wij voor u het volle potentieel uit uw medewerkers. Dit resulteert niet alleen in een toename van het aantal commerciële afspraken, maar ook in een hogere kwaliteit van uw leads.

leads kopen

Praktijkgerichte verkooptrainingen

De kracht van onze telefonische verkooptrainingen, is dat het praktijkgerichte opleidingen zijn. Wij geloven niet in rolspellen, video-opnames en nep telefoongesprekken. Mensen gedragen zich daarbij anders dan in de werkelijkheid. Tijdens een 2-daagse (basis) verkooptraining wordt bijvoorbeeld dag 1 besteed aan alle benodigde theorie en worden op dag 2 alle deelnemers live bijgestaan bij het maken van commerciële afspraken. Hierdoor kan de aangeleerde theorie meteen in de praktijk worden toegepast. De meeste deelnemers gaan na onze telefonische verkooptrainingen met de eerste commerciële afspraken in de agenda naar huis. Hierdoor verdient de training zich direct terug!

event promotie

Aanbod telefonische verkooptrainingen

Het aanbod van de telefonische verkooptrainingen is divers. Voor elke verkoper of binnendienst medewerker is er dan ook een geschikte training te vinden. Zo heeft u o.a. de keuze uit:

  • Resultaatgericht commerciële afspraken maken
  • Masterclass commerciële afspraken
  • Telefonisch verkopen
  • Klantgericht telefonisch communiceren
  • Masterclass telefonisch accountmanagement

Maximale verkoopkracht

Wilt u maximale verkoopkracht uit uzelf en/of uw verkopers halen of wilt u meer informatie over onze telefonische verkooptrainingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of schrijf u direct in voor een training.

vacature telemarketeer

Telefonische verkooptraining op maat? neem contact op: