Waarom telesales uitbesteden?

Succesvolle telesales genereren met Binnen Verkoop

Telesales uitbesteden

Het werken in de telesales vergt een bepaald type persoon. Aan de telefoon maakt u geen oogcontact met de persoon aan de andere kant van de lijn. In de telemarketing zijn andere vaardigheden nodig dan wanneer u een normaal gesprek met iemand voert. Onze telemarketeers weten perfect hoe zij te werk moeten gaan tijdens koude acquisitie. Hiervoor kijken wij eerst wat voor doel u voor ogen heeft. Vervolgens bepalen wij de juiste techniek om uw doel te kunnen behalen. Wij hebben een team van telemarketeers waarvan elk lid de juiste vaardigheden heeft. Inzicht en doorzettingsvermogen is erg belangrijk.

De beste kwaliteit

Wanneer u telesales uitbesteedt wilt u er zeker van zijn dat deze telesales van hoge kwaliteit zijn. Om u dit te kunnen garanderen wordt elk gesprek door een van onze medewerkers bijgewoond. Deze medewerkers zijn speciaal opgeleid en weten perfect waar zij op moeten letten. Onze telemarketeers blijven hierdoor scherp. Wanneer er iets beter kan kunnen wij onze telemarketeers hier gelijk op wijzen waardoor zij hun techniek aan kunnen passen. Ons telemarketing team heeft een coach die ervoor zorgt dat constant de juiste techniek wordt gebruikt. Wij bepalen dus niet alleen de juiste techniek van tevoren, maar zorgen er ook voor dat deze aangepast wordt indien nodig. Hierdoor kunt u gerust zijn dat u daadwerkelijk de kwaliteit krijgt die wij u beloofd hebben. Wij passen telesales toe in verschillende dienstverlenende sectoren maar ook voor winkels en webshops.

Uw doel is onze zorg

Wij zijn zelf pas gelukkig wanneer wij uw doelstelling behalen. Om uw doelstelling te kunnen behalen vinden wij goede communicatie erg belangrijk. Niet alleen voor tijdens onze telesales, maar ook met u. Zo kunnen wij samen met u de perfecte strategie bepalen. Wij zijn gespecialiseerd in het werven van klanten per telefoon. Wij hebben inmiddels al jarenlange ervaring in de telesales en zijn constant bezig met het verbeteren van onze technieken. Wij boeken daadwerkelijk resultaat.

Professionele telesales? Neem contact met ons op.