Vacature callcenter medewerker

Vacatures callcenter medewerker

Vacature callcenter medewerker

Gezocht: belhelden die ons team komt versterken. Voor ons callcenter werk zoeken wij vindingrijke personen met een enthousiaste instelling. Binnen Verkoop Ondersteuning groeit zo hard dat wij constant nieuwe werknemers nodig hebben. Denk jij dat je enthousiast diensten kan verkopen? Met callcenter werk kan jij geld verdienen met je vlotte babbel. Het werken als callcenter medewerker kan erg leuk zijn. Wij hebben een goed salaris en een leuke werksfeer. Deze werksfeer vinden wij erg belangrijk zodat wij onze prestaties kunnen verhogen. Jij past in ons team als callcenter medewerker als je positief ingesteld bent en graag prestaties ziet.

Callcenter werk kan soms wel een flinke hoeveelheid doorzettingsvermogen vergen. Het is daarom belangrijk dat je niet zomaar opgeeft en stressbestendig bent. Uiteraard zullen wij je helpen met het vinden van de juiste techniek om de andere persoon aan de lijn het beste te kunnen overtuigen. De verkooptrainingen die je bij ons krijgt zullen je ook in de toekomst erg van pas kunnen komen. Het werk dat je bij ons verricht is dus erg leerzaam. Je zit tijdens het callcenter werk gewoon lekker binnen bij je collega’s. Wij zoeken een callcenter medewerker die minimaal 16 uur per week kan werken en minimaal functioneert op MBO-niveau. Een vereiste is dat je goed Nederlands spreekt en dit accentloos.

Voldoe je aan onze eisen? Dan is dit de ideale baan voor jou. Door de gezellige werksfeer die wij je te bieden heb is het callcenter werk nooit vervelend. Geen enkel gesprek is hetzelfde doordat je telkens andere mensen aan de lijn krijgt en doordat wij voor verschillende opdrachtgevers werken. Het callcenter werk dat wij je te bieden hebben is dus erg gevarieerd. Heb jij interesse in deze baan? Neem dan contact met ons op en misschien maak jij binnenkort wel deel uit van ons gezellige team.