Vacature telemarketeer

vacature telemarketeer

Vacature telemarketeer

Ben jij de juiste persoon voor telemarketing werk?

Binnen Verkoop Ondersteuning is gevestigd in Den Haag en heeft interessante telemarketing vacatures. Wij helpen andere bedrijven door hun accountmanagers in contact te brengen met potentiële klanten. Dit doen wij door tijdens ons telemarketing werk deze potentiële klanten te overtuigen. Ons bedrijf is zo succesvol dat wij altijd wel een nieuwe telemarketeer kunnen gebruiken. Als telemarketeer moet je natuurlijk welbespraakt zijn. Je moet dus veel inzicht hebben en ook accentloos en goed Nederlands kunnen spreken.

Als telemarketeer zal je een goed doorzettingsvermogen moeten hebben. Tijdens het telemarketing werk verwachten wij een positieve instelling. Met een positieve instelling overtuig je een potentiële klant het beste. Woon jij in de buurt van Den Haag en ben je stressbestendig? Misschien ben jij dan wel de juiste persoon voor ons telemarketing werk.

Wij zoeken iemand die minimaal 16 uur per week kan werken. De werktijden zijn erg flexibel. Je komt in een enthousiast team. Hierdoor hebben we bij het telemarketing werk altijd een prettige werksfeer waardoor we als team de beste resultaten boeken.

Als telemarketeer zal je veel ervaringen opdoen die je de rest van je leven zult kunnen toepassen. Zo krijg je bij ons bijvoorbeeld een erg waardevolle verkooptraining. Ook als je in de toekomst van baan zult wisselen blijft deze training erg handig. Als telemarketeer leer je met veel verschillende types mensen om te gaan. Dit zal je ook in het dagelijks leven helpen.

Daarnaast bieden wij je ook een leuk vast salaris. Als jij goed bent in telefonische gesprekken is dit de ideale baan voor jou. Elk gesprek is weer anders, daarom is het werk dat je bij ons verricht erg gevarieerd. Ook werken wij voor verschillende opdrachtgevers. Werken als telemarketeer kan dus erg interessant zijn. Ben jij geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en misschien ben jij wel onze nieuwste aanwinst.