Verkoop via telefoon

Succesvolle verkoop via de telefoon door Binnen Verkoop

Verkoop via de telefoon uitbesteden

Veel ondernemers vragen zich af of verkoop via telefoon uitbesteden een goed idee is. Als u accountmanagers in dienst heeft kunt u dit toch ook gewoon door hen laten doen? Bij Binnen Verkoop zijn we het hier echter niet helemaal mee eens. Accountmanagers zijn er goed in om een prospect te overtuigen wanneer zij tegenover deze prospect zitten. Koude telefonische acquisitie is iets heel anders. Hierbij moeten er namelijk mensen overtuigd worden waarvan nog niet zeker is dat zij ook daadwerkelijk interesse zullen hebben. De manier waarop u deze verschillende groepen benadert is dus heel anders.

Telefonische verkoop is ook geen activiteit die iedereen even graag doet. Veel accountmanagers hebben een hekel aan koude acquisitie. Als iemand verkoop via telefoon erg vervelend vindt zal diegene de persoon aan de andere kant van de lijn ook erg moeilijk weten te overtuigen. Daarom kunt u dit beter overlaten aan ons van Binnen Verkoop. Wij hebben veel gemotiveerde verkopers in dienst die weten hoe zij iemand telefonisch kunnen warm maken voor uw producten.

 

leads kopen

De tijd van uw accountmanagers is kostbaar

De tijd van u en uw accountmanagers is erg kostbaar. U kunt deze tijd daardoor ook het beste spenderen aan het overtuigen van een prospect die al interesse heeft. Verkoop via telefoon uitbesteden aan Binnen Verkoop is erg goedkoop. Dit omdat wij met een groot team werken en precies weten waar wij moeten zoeken voor nieuwe potentiële klanten. Zo kunnen uw accountmanagers blijven doen waar ze goed in zijn en vullen wij hun agenda’s. Zo bent u uiteindelijk zelfs goedkoper uit als wanneer u de klantenwerving helemaal door uw accountmanagers laat doen.

Is verkoop via telefoon echt nodig?

Als bedrijf wilt u natuurlijk zoveel mogelijk van u laten horen. Bijna elk bedrijf maakt tegenwoordig gebruik van ICT om hun producten of diensten te verkopen. Het wordt daarom ook steeds lastiger om u te onderscheiden van concurrentie op het internet. Een oplossing hiervoor is verkoop via telefoon. Door potentiële klanten telefonisch te benaderen zullen zij eerder voor u kiezen in plaats van voor uw concurrenten. Een telefoon gesprek is als dit op de juiste manier wordt aangepakt erg persoonlijk. Er wordt op de persoonlijke wensen van de klant ingespeeld. Wij van Binnen Verkoop zijn van mening dat verkoop via telefoon nodig is. Bij Binnen Verkoop zijn we degene waar u dit het beste aan kunt uitbesteden.

Informatie over verkoop via de telefoon? Neem contact op: