Waarom leads kopen bij Binnen Verkoop?

Kwalitatief hoogwaardige leads genereren met Binnen Verkoop

Kwalitatieve leads kopen

Leads kopen is een erg goede manier om klanten te vinden die daadwerkelijk geïnteresseerd zullen zijn in uw diensten of producten. Leads genereren is het maken van commerciële afspraken via de telefoon. Dit kunt u het beste uitbesteden aan een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Binnen Verkoop is zo een bedrijf. Wij kunnen afspraken voor u inplannen met bedrijven die geïnteresseerd zullen zijn in uw diensten of producten. Doordat deze bedrijven al geïnteresseerd zijn kunnen uw accountmanagers de potentiële klanten gemakkelijk overtuigen. Bij Binnen Verkoop vinden we kwaliteit erg belangrijk. U krijgt daarom ook altijd kwalitatief goede leads. Dat wil zeggen dat wij u potentiële klanten geven waarvan de kans erg groot is dat zij daadwerkelijk gebruik zullen maken van uw producten of diensten.

klanten acquisitie

Waarom leads kopen en niet zelf uw klanten bellen?

Als bedrijf heeft u uw eigen accountmanagers in dienst. Nu kunt u zich afvragen waarom u deze accountmanagers niet gewoon naar bedrijven laat bellen. Accountmanagers zijn gespecialiseerd in het verkopen aan potentiële klanten wanneer zij met iemand aan tafel zitten. Dit zijn dus beslissers van een bedrijf dat al veel interesse heeft in uw diensten. Niet elke accountmanager hoeft ook per se goed te zijn in het bellen naar klanten waarvan niet zeker is of zij interesse hebben. Bij een telefoongesprek zijn er andere kwaliteiten nodig, u heeft namelijk niet echt iemand voor u zitten. De toon van uw stem wordt bijvoorbeeld al veel belangrijker, maar ook moet er op een hele andere manier te werk gegaan worden als bij iemand die al veel interesse heeft.

Uw accountmanagers zijn gespecialiseerd om iemand te overtuigen wanneer zij met iemand rond de tafel zitten, onze verkopers zijn er in gespecialiseerd om telefonisch leads te verkrijgen. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw accountmanager alleen met potentiële klanten rond de tafel komt te zitten. Leads kopen is dus een erg slim idee omdat uw accountmanagers hiervoor niet altijd even geschikt zijn.

Wat als mijn accountmanagers wel in staat zijn om leads te genereren?

Natuurlijk zijn er ook accountmanagers die wel heel goed zijn in de telefonische verkoop. Het is echter niet altijd even efficiënt om uw accountmanagers dit werk te laten doen. Leads kopen is een optie waarbij u waarschijnlijk een stuk goedkoper uit bent. Bij Binnen Verkoop weten wij wie we kunnen bellen. Daarnaast hebben wij een groot team. Uw accountmanagers zelf laten bellen is daarom waarschijnlijk een veel duurdere optie.

Meer Sales Nodig? Neem contact op: